Angajamentul nostru

Conservarea resurselor naturale și protecția mediului inconjurator

Este foarte important sa crestem gradul de constientizare, atat al populatiei cat si al autoritatilor si al agentilor economici, ca deseurile generate din activitatile de constructii, produc efecte negative asupra mediului inconjurator pe termen lung, care sunt din ce in ce mai vizibile.

Domeniul de constructii este unul extrem de activ in Romania, insa produce intensive resturi de materiale

 In general, aceste reziduuri sunt generate in urma activitatilor de constructie si demolare, iar de cele mai multe ori sunt nebiodegradabile si ajung sa suprasolicite gropile de gunoi. De aceea, este foarte important sa crestem gradul de constientizare, atat al populatiei cat si al autoritatilor si al agentilor economici, ca deseurile generate din activitatile de constructii, produc efecte negative asupra mediului inconjurator pe termen lung, care sunt din ce in ce mai vizibile.In acest sens, vom prezenta ca exista si se pot dezvolta si alte solutii, pentru reciclarea acestor deseuri, ce aduc beneficii atat prin reducerea impactului acestora asupra mediului inconjurator, cat si prin faptul ca se reduce in acest fel utilizarea anumitor resurse naturale. Reciclarea acestor tipuri de deseuri conduce la obtinerea unor materii prime, ce pot fi utilizate in domeniul constructiilor, ca materiale pentru umpluturi in lucrarile de drumuri sau inglobarea fractiilor minerale din aceste deseuri in produse noi cum ar fi elemente in fabricarea betonului.

Ne ghidăm după deviza: "Pentru un viitor verde!"

Ne angajăm să reducem impactul asupra mediului prin implementarea practicilor și a tehnologiilor care să minimizeze deșeurile și să optimizeze utilizarea resurselor. Asadar, este primordial, ca populatia sa constientizeze ca exista solutii si unitati care recicleaza deseurile din constructii si nu este corect si legal sa fie depuse in zonele limitrofe ale localitatilor sau la gropile de gunoi.

Servicii

Activități principale

Procesarea deșeurilor ca resursă în fabricarea cimentului

Co-procesarea deșeurilor în fabricile de ciment este o metodă frecvent utilizată la nivel global pentru a trata deșeurile în siguranță, reciclând conținutul mineral

Administrarea deșeurilor din construcții și demolări

Contractul este valabil un an de la data semnării. Preț pentru persoane fizice și juridice: 1516,76 + TVA (include container de 4 mc).

Recuperarea materialelor reciclabile sortate - cod CAEN 3832

Transformarea deșeurilor metalice și nemetalice și a resturilor de articole din metal, în materie primă secundară.